De ochtend > Fractieleider Egbert Lachaert kandidaat-voorzitter bij Open VLD

Geen categorie

De ochtend > Fractieleider Egbert Lachaert kandidaat-voorzitter bij Open…

Er is een derde kandidaat om de nieuwe voorzitter te worden bij de Vlaamse liberalen van Open VLD. Egbert Lachaert, die de fractie van de partij leidt in het federaal parlement, stapt in de race tegen de burgemeester van Oostende Bart Tommelein en Vlaams parlementslid Els Ampe. Het is nog onduidelijk of ook de huidige voorzitster Gwendolyn Rutten opnieuw kandidaat zal zijn. 

Het hing al een tijdje in de lucht, maar Egbert Lachaert (42) maakte zijn kandidatuur vanmorgen officieel bekend tijdens ‘De Ochtend’. “Mijn campagne draait rond twee termen: duidelijkheid en geloofwaardigheid”, zegt hij. Het hoofdthema voor Lachaert is het “sociaal-economische”. “Dat mogen we nooit door een andere partij laten kapen”, zegt hij…


Beluister hier het volledige interview

Beheerder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *